Потвора

Артем Чиркинян
Війна безжалісна потвора,
Крадійка щастя і синів.
Під лязг залізного затвору
Горять сади й дари ланів.

Нема в ній слави, тільки лихо,
Могил людских надгробків круть.
Коли є смерть - немає сміху...
Лиш, втрат таких не має буть.

18.04.17
© Артем Чиркинян