1 знову посм1хаюсь я до Бога

Горбатюк Надежда
І знову посміхаюсь я до Бога,
І знову в мене радість на душі.
Кудись поділась болісна тривога
І знову просяться на світ нові вірші.

І знову серце хоче славить Бога
І хоче радісно для Господа співать.
Я знаю, це від  Бога допомога,
Лиш Він Один для серця спокій дасть.

А був неспокій, були сум і сльози,
Не знала, йти куди і що робить…
Та Бог прийшов і зникли усі грози,
І сонце розігнало хмари вмить.

Радіє серце, молиться, співає,
І тягне вгору руки до Отця.
Нехай же спів його не замовкає
І лине аж до Бога в небеса!