Падало, як снiг

Ольга Муромец
Падало, як сніг,
Плакало, як дощ,
Та усе пройшло.
Ніби білий птах
В солов'їну ніч
Звівся на крило.

Ніби білий дим
Від живих троянд,
Що горять вогнем.
Раптом зникло все...
Що ж воно було?
Так і не збагнем...