Бог един

Анатолий Ташлиев
Отче, Сыне, Дух Святый,
Благодатью нас покрый.
Ипостасьми Трое Вас,
Бог един, помилуй нас.

Духа Свята нам стяжать,
Волю Божью исполнять,
От грехов нас разреши,
В Книгу Жизни напиши.

       (2017)