Пташина

Тарас Иванов
ще ніч...
а вже пташина
мого серця
заспівала - поміж дерев і неба....
коли розсиплеться
твій сміх
над стежкою
сріблястим зерням –
вона прилине
.....і придивившись
ти побачиш
її ранкові
передсвітні
сірі очі