Дeнь Пасхи

Белякова Светлана Николаевна
Господи, у День Пасхи, Воскресіння Христового,
трепещуть наші серця,
від благословення Твого
і Віри праведної до кінця.
Відмітка Бога на кожному з нас,
відчуваємо це у свою годину.
Господи, перед Твоєю іконою молючись,
і дивлячись в Твої очі,
котиться без попиту сльоза,
тут брехати вже не потрібно,
Душа на порозі розплати.
Ти дав нам заповіді, як нам жити,
але на їх виконання йде усе життя,
і не кожному це вдається,
як він не б'ється.
Спокус в житті багато,
вони і відводять багатьох від Твого порогу.
Але, як тривога, ми усі до Бога!
Врятуй, збережи і допоможи!
Отче Наш з вуст звучить:
"Отче Наш, Іже еси на Небесі,
да святиться ім'я Твоє,
та прийде Царство Твоє,
та буде Воля Твоя,
яко на Небесах і на Землі.
Хліб наш насущний даждь нам днесь,
і остави нам борги наші,
якоже і ми залишаємо боржникам нашим,
і не введи нас в спокусу,
але избави нас від лукавого.
Яко Твоє є Царство і Сила, і Слава,
Батька і Сина, і Святого Духу,
нині і вічно, і в повіки віків.
Амінь.
Слава, Слава Богу у всьому!




Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg