I dedicate my son

Нета Эйси
born impromptu to my son while
we'r practicing English now



Hello,
my miracle love, love
my sweet sweet heart
my biggest happiness of life
in our souls we'll never part

            ~~~*****~~~

Усложню для себя )))

Hello, hello.
My wonderful greatest love.
My sweet unforgettable heart.
My biggest happiness of life.
In our souls we'll never part.


*** фото - ностальгирую по моменту,
когда солнышко было маленьким )))