Мрiя

Нея Накша
Мої мрії збуваються.
Може, збудеться й ця.
Чи у всіх починається
Як у мене, з кінця?
Ми з тобою розсталися
Не зустрівшись тоді.
Як сніги розметалися,
Як сліди на воді.
Та я знаю: зустрінемось,
Вузлик зв'яжеться знов,
Зранку разом прокинемось:
Ти нарешті прийшов.