Вишня

Мария Зубрий
Розквітла вишня у моїм саду,
Листочки сяють ніжним оксамитом.
... Я руки-крила вгору підведу,
Щоб полетіти понад білим світом!

У синій простір, в безкінечність мрій,
Де ясні зорі і високі хмари!
... І  повернуся - сповнена надій,
Щоб знов пірнути у весняні чари!..

Розквітла вишня - біла і рясна!
Щаслива!.. з вітром тепло обіймалась!..
... І падав дощ... а разом з ним весна
На землю грішну тихо опускалась...