Моя знахiдка

Алетта Дегирменджи
Думки, наче море в липнi -
Розплавленi та бурхливi,
Живучi та соромливi.

Чи може проста людина
Усi цi роки кохати
Й нове щастя вiдчувати?

Вiдкриєш нову сторiнку -
Й не знаєш, чого напишеш.
Можливо, усе залишиш.

Пиши, най душа не плаче!
Iди, якщо вiн чекає!
Чекає... А це все значить,
Тебе вiн уже кохає.

_________________________
Day, month, year -?