Цвiтуть пiдснiжники

Валентина Козаченко
Цвітуть підсніжники
Так солодко, так ніжно,
Так   білоцвітово   вражає   чистота.
Земля  немов   вдихає   зимну  свіжість
В  маленькі  квіти,   як   в  легкі   літа.

Білесенькі   беззахисні    створіння,
Приниклі  при  самісінькій  землі,
Спішать  схватити  сонця  з  нетепінням,
Щоб  не  забили  трави – королі.