У снах...

Анастасия Билоус
У моїх снах то все і є відверто.
Без тих метафор і красивих оборотів.
Саме життя - сплошнісінька халепа,
Наче цитати із юнацьких тих блокнотів.

Ти йдеш у темряву і світла більш не бачиш.
З зірками граєш, що у сні твоїм живуть.
Можливо, що себе в цей час свідомо втратиш,
Або покинеш чи пірнеш у всю цю каламуть.