Весна

Настасья Сидорушка
Осиплі коти під вікнами плачуть,
У небо з землі здіймаються квіти.
Весною завжди все інше неначе.
І люди немов ошелешені діти.

В повітрі бринить аромат нескінченний,
Здається ця мить нам дана лише раз.
Хапаю за хвіст свій потяг буденний,
І тисну шалено на газ.