Вариации на темы песниГэй, соколы!

Ключник Олег
Там, за річкою – Дунаєм,
На коня козак сідає,-
«Прощавай!, моя дівчина
І – кохана Україна!»

Hej, hej, hej sokoly,
Omijajcie gory, lasy, doly,
Dzwon, dzwon, dzwon dzwoneczku,
Moj stepowy skowroneczku.

Споминай мене – дівчино,
І зелена Україно!
Так сумує, серце плаче –
Вас ніколи не побачить!

Hej, hej, hej sokoly,
Omijajcie gory, lasy, doly,
Dzwon, dzwon, dzwon dzwoneczku,
Moj stepowy skowroneczku.

Мої рідні соколята,
Поспинайтесь на крилята!
Хай церковний славний дзвін –
Супроводжує вдогін!
Ти – єдина там зо стала,
Ластівочко моя мала!
На зеленій Україні,
При коханій тій дівчині!

Hej, hej, hej sokoly,
Omijajcie gory, lasy, doly,
Dzwon, dzwon, dzwon dzwoneczku,
Moj stepowy skowroneczku!...
Hej, hej, hej,hej sokoly,....

07.04.2017