Вясна радуе пяшчотай

Людмила Шаблыко
Дожджык стукае,шапоча,
І халодзіць вецярок.
Вясна радуе пяшчотай,
Упрыгожвае садок
І так шчодра надзявае
Каляровы свой вянок.
Яна ведае  што хоча,
Бо прыйшоў яе дзянёк!