Весенний сад

Нина Тоненкова -Подольская
Квітневий сад ,ще досі брунька спить,
Та скоро бджілка квітку запилить.
Веселий гамір , прилетить шпачок,
Знайде в траві свій  перший хробачок.

Весняний сад вже дихає теплом,
Біліют стовбури ,побілені вапном.
Кущі смородини поважно стали в ряд,
Рівнесечко,неначе на парад.

Все оживає, на гіллі   бринить роса,
Вже перша вчора прогриміла в нас гроза,
Весна прийшла ! Прогуркотів небесний грім
Як гімн природі ,чулося нам в нім.

Дощем умилася натрудженна земля,
Водою запаслося вволю коріннЯ,
Скоро розквітне сад в своїй красі ,
Неначе чудо- рай на неба полотні!
4.04.17.А.Подільська.