Тим, як1 кричать Героям слава

Васютович -Большакова Валентина
Яке оце геройство бути в рабстві і в узді,
Служити олігархам – бути «м’ясом»  на війні?
Брати гроші сатанинські, як продажні холуї,
І кричати на майдані «Москалі всі на суки!

І яке оце  геройство, щоб лякати свій народ?
І яке оце геройство,  так знедолити народ?
Розірвати всі родинні та сусідські всі зв’язки,
Шматувати Правду вірну палицями до крові.
Зненавиділи вас люди, Все вернеться вам у злі.
Відцуралися   країна, бо ви злодії усі
Чорту продали всю душу,  як безславні ті сини,
Правда, мир  вам не потрібні, бо вона пече в душі.

Що чекає Вас -  безчестя, та бандерівська стезя:
Гоніння, судимість, без часу  давності  кара.
Зрадників забуті не честиві імена -
Ви є  чорні круки. Хай вам Бог буде суддя!