Ц хае месца ля леса...

Евгений Пешко
Ціхае месца ля леса,
Рэчка і поле ля хаты...
Думкі пра простыя рэчы,
Размовы пад водар гарбаты.
Ні планаў, ні грошаў не трэба,
Каб быць сапраўдна багатым,
Трэба ціхае месца
І гаспадыня ў хаце.