Из написанного до войны... 2013 г

Ло-Грина
Що то діється з країною,
З дорогою Батьківщиною?
Януковичі з голландцями
Бавляться собі із сланцями…

Люди, бач, для них як іграшки.
А вода? - вони ж з Дніпра беруть.
Вирішили десь під ковдрою,
Що Донбасу треба згинути.

Як почула – не повірила,
У душі – велике збурення,
Як вони, кажу, Вкраїну
Кривдити собі дозволили?

Що з тих ігрищ завтра скоїться,
Я кажу без зайвих оглядів
На політику, на етику,
Я кажу саме конкретику:

Карі очи знепритомніють,
Карі очи вже не будуть
Пити небо це бездонне,
Жити тут, як в райськім лузі.

Ні калини, ні дівчини
В лісі та в селі не буде.
І легендою колишньою
Назовуть Вкраїну люди.

Не плекати нам дітей своїх,
Не ламати вже калини,
Бо засранці недобиті
Вже розпродали Вкраїну!

Повставайте, люди добрі
Та беріть дрини з трійчатами!
Треба миром всім поквапитись!
Ми проженемо проклятих!