Зiгрiтися в обiймах в насолоду

Светлана Пузина
Зігрітися в обіймах в насолоду…
Під світло місячне і моря шум,
В жагучіх поцілунках, як зі Сходу
Смакують ласощі рахат-лукум.

Магнолій аромат і шовк волосся,
Духм'яно-приторна, без часу, ніч…
Світанком сяє аура – здалося,
Немов свічник з метеликами. Річ

Йшла про любов, цикади заспівали,
Схід-Захід зустрічав Першотворець,
Кохання дві релігії з'єднало
Безхмарним небом випадок-вінець.

Зігрітися в обіймах насолоди...

               
                01.04.2017

навеяло после просмотра фильма
 "Восточные сладости" - "Восток-Запад"