Ответ

Владислав Красса
 Відповідь.

Для мене ти була вершина мрій.
У відповідь — претензії і драми!
В душі ти потопталася моїй
Своїми товстопузими ногами.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".