Прежде чем...

Наталья Беляева Ерух
Прежде чем подняться
на вершину и осуществить
свою мечту,
надо чётко представлять
свои возможности.

Даже незначительная
ошибка может свести
всё на нет,
нужен не только расчёт,
но и здравый смысл.


Перше ніж...

Наталія Бєляєва Єрух

Перше ніж піднятися
на вершину та здійснити
свою мрію,
треба чітко уявляти
свої можливості.

Навіть незначна
помилка може звести
все нанівець,
потрібен не тільки розрахунок,
але і здоровий глузд.