Iз усiма, але не з ким

Марина Зроль
Із усіма, але не з ким
Переживаєш, дружиш і кохаєш.
Я пагубний отруйний дим -
Потрібен всім, але не дуже і жадаєш.

І наче добре все. Тебе чекають,
Зовуть з собою у кіно.
Але все рівно врешті решт кидають
І потім заливаєшся вином.

Всі хочуть все й одразу,
Та, милий друг, таком не бувать.
Просто не держи в собі образу,
Й досить все вагатись і гадать.

Без сумнівів нам жити варто.
Нікому і ніколи не корись.
Не треба молодість псувати марно,
Все буде добре! Буде... Колись...