Бачу твою я вроду

Владимир Солошенко
Ми біля річки. Дивлюся у воду,
Там ледь помітний туман.
Бачу, як в дзеркалі,я твою вроду,
Ніжний-дівочий твій стан.

Вечір чарує над нами-Оксано!
Вічність-я зустріч чекав.
З юності в мене, одна ти кохана,
Ти мене любиш, я знав.

Нас незабаром сім'я поєднає,
Воля це наших сердець.
Всі перешкоди кохання здолає,
Підемо ми під вінець.