Сустрэчы з паненкай

Виктор Шатило
Смяецца пекная паненка,
Спакусна мацае душу.
А я i позiркам - грашу!
Смяецца пекная паненка.
Празрыстасць! мроіцца! Сукенка?!
Я слупянею, не гляджу...
Смяецца пекная паненка.
Спакусна мацае душу.