Якби я тiльки мiг

Наталья Беляева Ерух
Якби я тільки міг
почути щебетання горобців
і відчути,
як повертається дитинство,
якщо б я міг відчути,
як реальність знову повертається до мене,
я б помер
з радістю помер...


Джим Моррисон

Если бы я только мог

Если бы я только мог
услышать щебетание воробьев
и почувствовать,
как возвращается детство,
если бы я мог почувствовать,
как реальность вновь возвращается в меня,
я бы умер
с радостью умер...