Як ти побачиш укр

Дарья Вольфраминг
Як ти побачиш
А як знайдеш ти ось цю мрію,
Побачиш ти, від тебе млію.
На тебе чекала довгі роки,
Назустріч я робила довгі кроки,
Не будучи сама в собі, я тільки
Чекала довгі роки скільки
Тебе побачила і ось і все,
Мене до тебе вітер понесе.
І ось ця мить і трапилась,
На мить сама я не лишалась,
Бо мрію я, що буде радість
І не пробігне повз тебе ця хмарність.
Лишать тебе самого я не хочу,
Болять бо в мене мої карі очі.
16.06.2013