Чолов ки ж нок продавали. парод я

Иван Малеев 2
Ой там у куточку на базарі
чоловіки своїх дружин продавали
Бо роботи в них нема
в других пенсія мала...
що ж робити мають?

От і я,свою дружину до базару
Що дають,яку ціну,в них питаю
Молоденька,вісім сот
а старенька за пять сот...
що ж робити маю.

От подумав я собі та прикинув
за таку малу ціну,що покинув
а вона мені хороша
хоч старенька та пригожа
що ж робити маю.

Ой не буду я дружину продавати
буде їжу хто мені готувати
а вона мені готує
та обійме,поцілує
та й положе спати.

Що мені із тих грошей,як водичка
поміж пальців протече,це не річка
а моя дружина мила
і весела і грайлива
самому потрібна.