Пройшло все

Иван Малеев 2
Пройшла юність,
пройшла зрілість
старість наступає
лице зморшками укрилось
сивина гуляє.

Гей! куди ви всі поділись
роки молодії
як душа моя співала
в ті дні золотії.

Не життя тоді було...
а весела казка
стільки тих дівчат було...
як в озері ряска.

І здавалось всіх любив
і мене любили
і хоч як всі ревнували
все ж таки не били.

А тепер єдина жінка
і та не ревнує
Я кажу,"я закохався"
а вона цілує.

Ти нікому мій коханий
зараз не потрібний
окрім мене...лягай спати
а то будеш бідний.