Не покида мене кохання

Анатолий Павленко
Думки  поза  моє  бажання
Так  міцно  в  свій  полон  взяли…
Не  покида  іще  кохання,
Що  зародилося,  коли

Відлютували  вже  морози,
Сніги  струмочками  зійшли,
Бруньки  обсіли  верболози
Й  такі  ще  юні  ми  були…

В  коханні  б  тім,  мов  пташкам  в  житі,
Купатись,  та  вже  щось  не  те…
Літа – літа,  куди,  скажіте,
Ви  нас  так  швидко  несете?..

---