За или не за? - Инверсные пары

Николай Бушенев
- За Ли! / - Лиза?!

- За Лу! / - Луза?

- За Луи! - Луиза?!

- За Ву! / - Вуза?

- За По! / - Поза?

- За Пау! / - Пауза?

- За Шоу! / - У, за? Шо?!

- За Леннона! / - "На-На" за Ле?

- За Пресли! / - Ли за пресс?

- За Хайяма! / - Яма? За?! Ха!

- За Гарика! / - Гарь - и коза?!

- За Турсуна... / - Су на за тур?

- Заде'! / - Деза!!

- За Хафиза! / - За? За?! Ха! Фи!!

- За Кусто! / - У, сто Заку?!

- За Кузина! - У, Зина Зак!!

- За Позгалёва? / - Лёва, запас га!

- За Ленина! / - Нина, золе?!

- За Ельцина? / - Цена за ель?

- За Собчак! / - Чак за сап?

- За Джигурду! / - РДУ* за джигу?

* РДУ - региональное диспетчерское управление.

25 марта 2017 г.

25 марта 2017 г.