Я з тобою прощатись не буду. Жiноче танго

Миклош Форма
Я  з  тобою  прощатись  не  буду... І  ти  не  прощайся...
Говори, що захочеш, – усе, що бажає душа.
А не знайдеться слів – просто так мовчазним залишайся.
Тільки б я зрозуміла, відчула, що я – не чужа...

Там, де ми находились з тобою – в снігах по коліна,
Де ти першим ішов, аби легше ішлося услід,
Я сказала собі, що ніколи тебе не покину.
Так складають жіночий для себе жінки заповіт.

А тепер там зелене, де взимку так щедро сніжило.
І стежинку для мене тобі пробивати не слід.
Знай: я поруч з тобою і в сніг би пліч-о-пліч ходила.
Просто хочеться йти чоловіку коханому вслід...