В такава нощ...

Леналеночка3
В  нощ такава, като тази тиха,
мелодия омайна ни докосва
и с неземна радост ни изпълва. 

В нощ такава, като тази нежна,
душата ми превръща се в соната 
и с твоята ефирен блус танцува.

В нощ  такава, като тази лунна,   
с пламенно прошепнати  дихания
рисуваш  ме със  стих и музика.

В нощ такава, като тази звездна,
шепнеш   ми  изгарящи желания
и тръпнещо  със мен се сливаш.

В нощ такава, теменужено уханна,
разлиствам се във теб... 
и разцъфтявам...

 
EL
27.08.2016

EN_fi_su_EL_Леналеночка

Колаж на Иван Станков - https://otkrovenia.com/bg/kolaji/v-takava-nosht-17