æèçíü ñîøëà ñ óìà

Îêñàíà Áîãà÷åâà 2
………………………………………
         ……………………………………..
                ……………………………………….
                ……………..  ÆÈÇÍÜ  ÑÎØËÀ………
                ……………………………………  Ñ ÓÌÀ…





×òî ïðîèñõîäèò…………………………………………………..
…………………………………………………………………..
………….. Æèçíü…………………………………………….
………………. Ñîøëà…………………………………………
………………………………………………………………..
………………………… Ñ óìà……………………………
………………………………………………………………….
…………………………………………………………………..
………………………………….. Òåðçàþò………………….
…………………………………… ×óâñòâà……………………
……………………………………………………………………
…………………………………………….. Íå æàëåÿ……………
……………………………………………….... Ïðîñåäü,…..
×òî ïðîñèò…………………………………………………..
………. Âëàãè………………………………………………….
………………………………………………………………..
…………………………………………………………………..
…………… Íà îäðå……………………………………………
…………………………………………………………………..
………………….. Ãëîòêà…………………………………….
……………………………………………………………………
……………………………………………………………………..
…………………………  Æèâèòåëüíîé………….…….………
……………………………… Ïðîõëàäîþ……………………..
……………………………………………. …………………..
………………………………………… Íàïîëíåííîé…….
………………………………………………………………..
…………………………………………………………………..
È äî êðàåâ………………………………………………………..
………………………………………………………………….
……….. È ïåíêîé………………………………………………..
……………….. Ìîëîêà………………………………………..
……………………………………………………………………..
……………………… Òîïëåíîãî………………………………..
………………………………………………………………….
………………………………….. Ñòåêàþùåãî………………
……………………………………………. Íà ïîë………………
Æèçíü…………………………………………………………….
……….. Îòîìñòèëà……………………………………………
…………………………………………………………………
………… Äåðçêî………………………………………………
……………… È â ãëàçà……………………………………….
……………………………………………………………………..
………………………………………………………………..
…………………………. Ëþáîâüþ…………………………..
………………………………. Îòîìñòèëà…………………
………………………………………………………………….
……………………………………........
………………………………………….. Ìåòêî â îñåíü……
……………………………………………………………………. 
……………………………………………………………………
×òî ïðîèñõîäèò……………………………………………..
………………………………………………………………
………………………………………………………………..
………….. Æèçíü……………………………………………
……………… Íà âîëîñêå……………………………………
……………………………………………………………….
…………………………. Òåëåñíîñòüþ……………………
…………………………………………………………………….
……………………………………… Î ñåðäöå……………….
…………………………………………… Óïèðàÿñü……….. 
Ðâåò………………………………………………………………
……..  êëî÷üÿ……………………………………………
……………………………………………………………..
………………… Äóøó………………………………
…………………………………………………………..
……………………………………………………………
…………………………. Ïðåçèðàÿ……………………..
……………………………….. Ñíåã………………………..
………………………………………………………………
………………………………………………………………..
…………………………………….. Çà òîðæåñòâî…………
…………………………………………… Ëþáâè…………
……………………………………………………………….
……………………………………………………………….
…………………………………………… Çà ìóêè…………….
…………………………………………………………………..
…………………………………………………………………….
…………………………………………………………………
………………………………………………………… Ðàÿ……
………………………………………………………………
……………………………………………………………….
…………………………………………………………….

                *****