Я повинна злeтiти, як птах...

Белякова Светлана Николаевна
Я повинна злетіти, як птах,
не дивлячись на літа.
Щоб і діти могли гордитися
за мої прожиті роки.
Нехай опритомніє і тепло оцінить,
моя замерзла Душа,
нехай не затопче в побут
і не дасть зігнутися,
на усі прийдешні часи.