Od losu naszego nie uciekniemy

Алла Польская
Kompozytor (muzyka):
Jurij Biejczuk

OD LOSU NASZEGO NIE UCIEKNIEMY

Od losu naszego nie uciekniemy,
Nie ma dla nas innej drogi,         
Na pewno kiedys razem bedziemy   
Nam byc ze soba ciekawie jest, moj drogi.   

Potrzebni sobie nawzajem,   
Jak rozne zjawiska przyrody.
Za zycia widzielismy wiele zdarzen    
I juz nie boimy sie niepogody.

Refren:
Jeden tylko dla dwojga jest los,
Ktos trzeci zbedny, zawsze knujacy…
Jestesmy bliscy z woli niebios,
Tak wlasnie chcial Wszechmogacy.   

Ze soba nam po prostu dobrze 
Gdy juz oboje w calosc zlaczeni
I, zycie nas prowadzi madrze,
Bo jednoscia dwoch serc polaczeni.

Od losu naszego nie uciekniemy
I sami wiemy dobrze o tym.   
Z obranej drogi nie zejdziemy,
Gdy chcemy cieszyc sie szczesciem swym. 

Refren:
Jeden tylko dla dwojga jest los,
Ktos trzeci zbedny, zawsze knujacy…
Jestesmy bliscy z woli niebios,
Tak wlasnie chcial Wszechmogacy.   
         

19-03-2017
                ***
АР(оригинальная версия - ru)