У нас одна Родина!

Елена Гаврилястая
У нас одна Родина - разный язык,
На мовах обох розмовлять кожен звик.

На двух языках мысль свою обосную,
Народiв обох я культуру шаную.

Обычаям следую тем и другим -
Я завжди вважала  це спадком своiм.

Отец мой был русский, гречанкою мать -
Мене ж украiнкою   стали вважать.

Всем "НАЦИОНАЛЬНОСТЬ" забыть приказали,
Вже i чорношкiрi укрiнцi стали,

И даже грузины, армяне, якуты -
Про мову батькiв своiх мають забути!

Да только напрасно вы тронули нас:
Мiцним та незламним завжди був ДОНБАС!