мо звернення до Едгара По

Энн Симонова
в певний час,коли вже сумно
гніт висить десь над душею,
жити тут вже нерозумно
Я знаходжусь за межею

Я очікую на тебе
Я вже більше не боюсь
Забери мене до себе
Все:ось зараз я здаюсь

Пригорни мене до себе,
Забери в свої обійми
жити вже нема потреби
я програла всі ці війни

Досить!Припини чекати.
В світі тут нема Ленор
Нам набридло вже брехати
Крикни, ворон:"Nevermore".