Дитинство над Бугом - рiкою

Михаил Онищенко
Дитинство  над  Бугом – рікою.

Дитинство  над  Бугом – рікою,
Пройшло  босоноге  моє.
Твоєю  Поділля  красою,
Наповнював  серце  своє.

По  цвіту  весняного  саду,
Та  співам  птахів  у  гаю.
По  золоту  грон  винограду,
Тебе  я  мій  край  впізнаю.

І  мама  була  молодою,
Водила  мене  у  поля.
Слова  я  її  повторяю,
Яка  наша  щедра  земля.

Пісню  подільському  краю,
Малим  він  мене  полонив.
Сьогодні  я  вам  заспіваю,
Прославлю  красу  наших  нив.

Мої  подоляни  привітні,
Відплатять  добром  на  добро.
Тепло  у  нас  уже  в  квітні,
І  гарно,  коли  розцвіло.

Дитинство  у  рідному  краї,
Колиска  то  мого  буття.
Його  я  завжди  пам'ятаю,
Від  нього  моє  все  життя.

     20:30.21.03.2017.