Палячу да цябе

Людмила Шаблыко
Палячу да цябе, о каханы ты мой.
Ты чакаеш мяне,як заўсёды,вясной.
Зазываеш мяне да крынічкі Святой,
Каб напіцца вады і умыцца расой.    
Тваё  сэрца  пяе і шапоча дажджом,
І  спявае Душа,як заўжды,салаў’ём.
Палячу да  цябе, любы мой, дарагі,
І  пачую я слОвы прызнання  тваі.