ñîëíöà áëèí íà ìîèõ êîëåíêàõ

Îêñàíà Áîãà÷åâà 2
…..  ÑÎËÍÖÀ  ÁËÈÍ…….
               ….. ÍÀ ÌÎÈÕ………..  ÊÎËÅÍÊÀÕ…..



Ðÿäîì îí………………………………………………..
…………………………………………………………
…………….. Íà êîëåíÿõ……………………………..
………………….. Ðàññâåò…………………………
……………………………………………………..
………………………….. Ìÿãêîé êîøêîé……………
……………………………… Áëèí ñîëíöà…………
…………………………………………………………
…………………………………………… Ëèæåò….
……………………………………………………….
Ùóðèò…………………………………………..
………. Ãëàçêè…………………………………..
…………………………………………………………..
………… Òàê âêóñåí ñâåò…………………
…………………… Ëåòíèì óòðîì……………………….
……………………………….............
………………………………. È òåëî………………..
…………………………………….. Ðàçäåòî……..
………………………………………………………….
È  ìóðëû÷åò…………………………………………
………………………………………………………
…………… È ëàñêîé ðóêè…………………….
…………………. Ãëàäèò ñïèíêó…………………..
………………………………………………………
……………………………… Óñíóòü áû íàì………
……………………………………….. Êðåïêî……
………………………………………………………
Êîãîòêîì……………………………………………..
…….. Çàöåïèâ……………………………………
……………………………………………………..
……………… Ðàññâåò…………………………..
…………………………………………………………
……………………… Ðÿäîì ñ íèì…………………….
…………………………………………………………
……………………………………………………………
………………………………. Íà ìîèõ…………………..
………………………………………. Êîëåíêàõ….
………………………………………………………...
…………………………………………………………


                ******