Чи можеш уявити...

Тимофей Шостакович
Чи можеш уявити ти весь Всесвіт, 
а ту останню після коми цифру з числа Пі,
а крапельку до карапельки, що в підземеллі
переростають в величезнії ріки?

А океан, що омиває сушу, 
Тварин, що бігали по ній мільйон років,
Богів, які створили людям душу
Або людей, які створили нам Богів?

А бджілку, яка своїм польотом
Дарує нам цвітіння квіт?
Можливо, ми настільки ідіоти,
Які не можуть уявити світ...