Вiчне свiтло й тепло

Наталья Люшневская
Мамо! Бачу тебе я вві сні.
Ти ідеш по росі і …босоніж…
Як радію, рідненька, тобі.
Та чому ти в свій дім не заходиш?

Мамо! Світло моє і тепло!
Ти зі мною  щодня і щоночі…
Хоч багато води вже втекло,
Але  світять мені твої  очі.

Чом  вві сні ти ідеш вдалині?
Чом і посмішка в тебе холодна?…
Як  нестерпно тяжкі часом дні –
То біль втрати в мені не проходить.