Дорога до Бога

Алевтина Цветкова 3
                Я дуже довго йшла до Бога,
                Зробила безліч помилок,
                Бо нелегка була дорога,
                Немов крізь терни до зірок.

                Траплялись злети і падіння,
                Відчула радість і біду,
                Жбурляли в мій город каміння,
                Однак, я йшла вперед і йду.

                «Не йди» - нашіптував нечистий.
                «Зверни, поквапся до принад,
                Стежина ця така терниста,
                Скоріше повертай назад».

                Але я знала – шлях мій вірний,
                Бо визначив його Господь,
                Тому упевнено й покірно
                Іду я до нових  висот.

                Черпаю силу і натхнення
                Я із святого Джерела,
                Турботи всі свої щоденні
                До рук Ісуса віддала.               
               
                У Ньому – вся моя надія
                На вічність, праведність, любов.
                Немов дитина, я радію,
                Що Він прийде на землю знов.

                Ми з Ним зустрінемось, я знаю,
                Не за горами вже той час,
                Коли в Небесних дверях раю
                Мене стрічатиме мій Спас.

                У нас із Ним - одна дорога,
                Тому я з неї не зіб’юсь,
                Бо я люблю настільки Бога,
                Що вже нічого не боюсь.