Молитва

Алевтина Цветкова 3
З думками ясними і чистими
В молитві, схилившись, стою,
І в дзеркалі Божої істини
Я бачу гріховність свою.

Прости всі гріхи мої, Господи,
Дай сили свій хрест донести,
У світі зневіри і осуду
Духовні єднати мости.

Прошу я в покорі і щирості,
Як предки впродовж всіх століть,
Бо знаю: без Божої милості
На світі не можна прожить.

Ти змив дорогою ціною
Наш гріх на Голгофськім хресті…
І кличеш усіх за Собою
До неба - в оселі святі,

Уклінно я дякую, Отче,
За милість Твою у віках.
Терпіння то є найкоротший
До Тебе й до успіху шлях.