Погляди. На укр. мовi

Зинаида Зевс
Погляди...
Очі - два світи*,
Здається, що мовчазні.
Тебе хочу звабити
Хочу...а, може, й ні.
Важко,
З задухою ніжності
Лину...Відволіка
Присмак відчайдушності
Так, я така! Така ...

Приспів:
 Я така...я - тиха ріка
 Кава зранку "арабіка"
 Анжеліка я - ти Жофрей
 Хе-ге-хе-хе-гехей...

Погляди...
Хочу підійти
Да*рма, що навпаки.
Краще, щоб першим був ти
Але... пройшли віки.
Погляди...
Привід як знайти?
Тепло моє чуєш ти?
Почуття хочу зберегти
Я їх прагну...прагни й ти!

Приспів:
 Ти такий герой моїх мрій
 Ніжний кіт або буревій.
 Анжеліка я - ти Жофрей
  Хе-ге-хе-хей...