просто дощ

Екатерина Семивол
дощ поселився тут навіки
місто давно вже стало озером
таке не лікують ніякі ліки
про таке домовляються тільки з розумом.
вода просочується в усі шпарини,
волога давно вже стала нормою
нею заповнені всі мої клітини
наче я стала трохи хворою.
думки падають з неба краплями
затоплюють все, де існую я
можливо, занадто багато згадую,
може, цей дощ для очищення?..