Я люблю

Михаил Онищенко2
          Я  люблю.

Милий  мій,  коханий  мій,
Я  зустрілася  з  тобою.
Ти  прийшов  із  моїх  мрій,
І  забрав  серце  з  собою.

Я  люблю,  тебе  люблю,
Не  наснилось  то  мені.
Я  люблю,  тебе  люблю,
І  веселі  мої  дні.

Наше  кохання  розцвіло,
Розцвіло,  як  тая  ружа.
Я  хочу  щоб  так  було,
А  до  інших  я  байдужа.

Я  люблю,  тебе  люблю,
Не  наснилось  то  мені.
Я  люблю,  тебе  люблю,
І  казкові  мої  дні.

Ти  кохай,  мене  кохай,
Я  тебе  дуже  кохаю.
Та  одну  не  залишай,
Завжди  я  тебе  чекаю. 

Я  люблю,  тебе  люблю,
Не  наснилось  то  мені.
Я  люблю,  тебе  люблю,
І  щасливі  мої  дні.

   18:00.16.03.2017.