Менi тебе не вистача

Наташенька Кузнецова
 

Вже знов весна і зацвітуть сади,
Та тільки цвіту не побачиш ти.
І сонце не зігріє вже тебе,
Без тебе сумно на Землі тепер.

Душа болить і знову плачу я,
Весна без тебе - наче не весна.
І тільки зорі сяють в небесах,
До мене ти приходиш тільки в снах.

Не вистачає так мені тебе,
Я наче не жива тепер.
Та вірю, з часом біль мине,
І рана в серці заживе.

(с) Наталія Кузнєцова