Вишневий цвiт

Олександр Мачула
Вишневий цвіт на сотнях віт
серця бентежить навесні.
Вишневий цвіт в саду розквіт
й дари пророчить нам рясні.

Вишневий цвіт на цілий світ,
у пахощах втопає все.
Вишневий цвіт – незмінний хіт,
любов і радощі несе.

Вишневий цвіт на схилі літ –
відлуння весен, як вві сні.
Вишневий цвіт – кохання слід,
він в душу лине знов мені.

16.03.2017